Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε πως θα δουλεύουν οι expansion cards του Xbox Series X

*
Η Microsoft ανακοίνωσε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X πριν από μερικές ώρες και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και του πως θα δουλεύουν οι expansion cards. Οι ειδικές κάρτες μνήμης θα έχουν χωρητικότητα 1TB και έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Seagate. Οι κάρτες θα τοποθετούνται στο ειδικό slot στο πίσω μέρος της κονσόλας για να επεκτείνουν τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο του built-in 1TB NVME SSD.



Η αμερικανική εταιρεία σημειώνει πως έχει χρησιμοποιήσει σύνδεση PCI Express 4.0 τόσο για τον εσωτερικό SSD όσο και για τους εξωτερικούς SSD, κάτι που εξυπηρετεί τις υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που θα απαιτούν τα next-gen games. Παράλληλα πάντως, αυτό σημαίνει ότι τα games που θα είναι βελτιωμένα για το Xbox Series X θα πρέπει να «τρέχουν» από αυτά τα μέσα ή τις expansion cards. Για όλα τα υπόλοιπα στις αρχικές τους εκδόσεις θα αρκούν είτε USB 3.1 εξωτερικοί δίσκοι, είτε USB HDDs.



Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τιμές για τα expansion cards, αλλά σίγουρα δεν θα είναι και ιδιαίτερα φθηνές. Στην αρχική φάση της κυκλοφορίας, η Seagate θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης για τα Expansion Cards, ωστόσο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι θα συμβεί στο μέλλον. Για να δείτε τις διαφορές στα loading times, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα και ένα video 40 δευτερολέπτων που δίνει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*