Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπαρκτό(;) το ενδεχόμενο οι πάροχοι υπηρεσιών Internet να χρεώνουν έξτρα για υψηλότερες ταχύτητες στο gaming

*
Οι νέοι κανονισμοί της αμερικανικής FCC (Federal Communications Commission) στοχεύουν στην απαγόρευση του αποκλεισμού, του περιορισμού και της επί πληρωμής προτεραιότητας της λήψης και αποστολής δεδομένων στο Internet, κάτι παρόμοιο που ίσχυε επί εποχής του προέδρου Obama.

Όμως υπάρχει ανησυχία όσον αφορά τις γρήγορες συνδέσεις 5G. Επικριτές της παραπάνω κίνησης, όπως η καθηγήτρια νομικής του Στάνφορντ, Barbara van Schewick, προειδοποιούν για την πιθανότητα ύπαρξης γρήγορων γραμμών 5G για ορισμένες εφαρμογές, οι οποίες θα μπορούσαν να διαχωριστούν από την συνηθισμένη ταχύτητα στο Internet χωρίς να χρεώνονται οι πάροχοι των εφαρμογών.


Πάροχοι υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας, όπως η T-Mobile, η AT&T και η Verizon διερευνούν τον κατακερματισμό του δικτύου για να δημιουργήσουν γρήγορες γραμμές, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υψηλότερες χρεώσεις για τους καταναλωτές για συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου, όπως η παρακολούθηση videos και το gaming.

Οργανισμοί όπως η ACLU και η EFF έχουν προτρέψει την FCC να απαγορεύσει κάθε μορφή επιλεκτικής υπέρβασης ταχύτητας, υποστηρίζοντας ότι ο κανόνας απαγόρευσης του throttling θα πρέπει να περιλαμβάνει την απαγόρευση τόσο της επιβράδυνσης όσο και της επιτάχυνσης των εφαρμογών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*