Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάιο θα κυκλοφορήσει το free to play Wuthering Waves (trailer)

Το free-to-play open-world action RPG Wuthering Waves θα κυκλοφορήσει για PC (Epic Games Store), iOS και Android στις 22 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η Kuro Games. Οι προ- εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω των αντίστοιχων ηλεκτρονικών καταστημάτων και της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.

Στο Wuthering Waves θα έχετε τον ρόλο μιας Rover και θα ταξιδέψετε σε έναν νέο κόσμο.


Αυτή είναι μια εποχή αγώνα. Από το Calament, πριν από εκατό χρόνια, όντα άγνωστα μέχρι τώρα έχουν ριζώσει στον κόσμο μας, σπέρνοντας διχόνοια και καταστροφή. Ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε κάποτε βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης.

Αυτή είναι μια εποχή ελπίδας. Οι επιζώντες έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου με τους συγγενείς και τους εχθρούς τους και άρχισαν να ξαναχτίζουν από τα ερείπια. Βρίσκουν ελπίδα στις δόξες των περασμένων εποχών. Φτιάχνουν πόλεις και εργοστάσια. Τραγουδούν τα εγκώμια της αποκατάστασης.

Όσο για σένα, Rover από το υπερπέραν. Ό,τι κι αν οδήγησε στην αφύπνιση σας, σας καλωσορίζουμε σε αυτές τις ταραγμένες χώρες. Το ταξίδι σας εδώ θα διασταυρωθεί με πολλούς άλλους – και θα σημαδευτεί από μυστήρια και μάχες.

Θα μείνετε γνωστός ως θρύλος, ένας θρύλος που θα φέρει αναζωογόνηση στην ανθρωπότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*