Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το overview trailer του Paper Mario: The Thousand-Year Door δείχνει τι να περιμένετε

*
Το Paper Mario: The Thousand-Year Door κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες για το Nintendo Switch και η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο overview trailer, διάρκειας 5 λεπτών. Το υλικό αυτό αναφέρει τι πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από το remastered RPG, καθώς θα πρέπει να βοηθήσουν τον Mario σε μια «χάρτινη» περιπέτεια να συλλέξει τα Crystal Stars πριν τους X-nauts.

Οι X-Nauts αναζητούν τον θησαυρό πίσω από την Thousand-Year Door και ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να τους εμποδίσει, έχοντας στα χέρια του απλά έναν χάρτη από την Princess Peach και τη βοήθεια μερικών ντόπιων. Ξεκινάει λοιπόν ένα ταξίδι σε έναν πολύχρωμο κόσμο από χαρτί για να τους προλάβει, αντιμετωπίζοντάς τους και σε μάχες όπου παίζει ρόλο η στρατηγική και το timing.


To παιχνίδι κυκλοφορεί 20 χρόνια μετά το original game του Nintendo GameCube και έρχεται με βελτιωμένα γραφικά και έξτρα αλλαγές που το κάνουν πιο εύκολο. Το Paper Mario: The Thousand-Year Door αναμένεται για το Nintendo Switch στις 23 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*