Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα μοντέλα του PS5 θα υποστηρίζουν επέκταση του αποθηκευτικού χώρου με SSD

*
Προκειμένου να είναι ευθυγραμμισμένο με τις απαιτήσεις των σύγχρονων video games, το νέο μοντέλο του PS5 θα είναι εφοδιασμένο με SSD χωρητικότητας 1TB και όχι 825GB, όπως αυτό που κυκλοφορεί τη στιγμή αυτή και τελικά προσφέρει 667GB στους παίκτες, δεσμεύοντας τον υπόλοιπο χώρο. Το σημαντικό είναι πως όπως συμβαίνει και τώρα, ο αποθηκευτικός χώρος του PS5 slim θα είναι επεκτάσιμος. Μιλώντας στο IGN, εκπρόσωπος του PlayStation επιβεβίωσε ότι οι κάτοχοι του νέου μοντέλου θα μπορούν να αφαιρέσουν το σχετικό πάνελ και να προσθέσουν έναν M.2 SSD. Τη στιγμή που ο τύπος του θα είναι PCIe Gen4 και πληροί την ελάχιστη απαίτηση για ταχύτητα ανάγνωσης 5.500MB/s δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σημειώνεται ότι με το τελευταίο κύριο update του PS5 προστέθηκε η υποστήριξη για SSDs μέχρι 8TB.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*