Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα charts του PlayStation Store έχουν γεμίσει με παιχνίδια των Microsoft Game Studios

*
Η Microsoft φαίνεται πως έχει αυτή τη στιγμή περισσότερα best sellers στο PlayStation Store από την ίδια τη Sony! Όπως εντοπίστηκε από χρήστες, στη λίστα του PlayStation Store με τα 25 πιο εμπορικά gamers υπάρχουν τίτλοι που ανήκουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε studios που ανήκουν στην Microsoft και το Xbox, όπως το Grounded και το Sea of Thieves.

Χαρακτηριστικά, συναντάει κανείς στη λίστα games όπως τα Call of Duty, Overwatch 2, Minecraft, Fallout 4, Fallout 76 και συνολικά βρίσκει 7 τίτλους της αμερικανικής εταιρείας, τη στιγμή που υπάρχουν μόλις 5 της ίδιας της Sony, όπως τα Helldivers 2, Stellar Blade, Rise of the Ronin, MLB The Show 24 και Destiny 2.


H συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μετά την πρόθεση της Microsoft να βγάζει τίτλους της σε ανταγωνιστικά συστήματα, ίσως αυτή να είναι μια εικόνα που θα πρέπει να συνηθίσουμε…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*