Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στέλεχος της Microsoft προσπάθησε να βουτήξει το 2006 το LittleBigPlanet από τη Sony! (video)

*
Φαίνεται πως η Microsoft είχε βάλει κάποια στιγμή στο στόχαστρο το LittleBigPlanet της Sony. Μιλώντας στο κανάλι MinnMax, o Mark Hayley, συνιδρυτής της Media Molecule, δήλωσε ότι το 2006, όταν και το game ήταν στα πρώτα του στάδια, η Microsoft προσπάθησε (τρόπον τινά) να κλέψει το studio από την Sony. «Το αστείο είναι ότι δεν ήταν πουθενά γραμμένο πως θα προχωρήσουμε με τη Sony τότε. Θα μπορούσαμε να πούμε να πάμε με την Microsoft που θα μας έδινε πιθανώς και πολλά λεφτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως σημείωσε πως η προσέγγιση είχε γίνει εντελώς πλαγίως και στο κλείσιμο μιας βραδιάς με ποτά από στέλεχος της Microsoft και σε μια γενικότερη κουβέντα σε φιλικό επίπεδο. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στη συνέχεια του άρθρου και μέσα από το παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*