Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Splitgate 2: Το 2025 αναμένεται τον νέο shooter της 1047 Games (trailer)

Μέσω ενός cinematic trailer η 1047 Games ανακοίνωσε το Splitgate 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025. Ναι μεν τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια δεν περιλαμβάνουν gameplay, όμως παρουσιάζουν ορισμένους από τους μηχανισμούς που κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν στο παιχνίδι, όπλα, cosmetics και επίπεδα. Ακόμα, γίνεται γνωστό πως βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store).

Η περιγραφή του trailer αποκαλύπτει πληροφορίες για το roster των “Aces.” Επιβεβαιώνει πως ο χαρακτήρας Aeros θα είναι ευκίνητος, ο Meridian θα μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο και ο Sabrask θα είναι tank. Τέλος, γίνεται αναφορά στον χάρτη Ozone, ένα ιπτάμενο super yacht.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*