Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Το Assassin's Creed Jade θα καθυστερήσει έως το 2025

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters το Assassin's Creed Jade, το επερχόμενο open world mobile game που διαδραματίζεται στην αρχαία Κίνα, θα καθυστερήσει έως το 2025. Ο βασικός λόγος αυτής της καθυστέρησης είναι η αλλαγή κατεύθυνσης που έχει πάρει η Tencent όσον αφορά την ανάπτυξη του project, καθώς έχει μεταφέρει αρκετά άτομα που εργάζονται σε αυτό στο DreamStar. Το party και hangout game έχει εκτοξευτεί στη κινέζικη αγορά και φαίνεται πως η Tencent θέλει να επενδύσει περισσότερο σε αυτό.

Αν και το Assassin's Creed είναι ένα blockbuster franchise, το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει κάνει κάποια τρελή εντύπωση στο smartphone market και το περιθώριο κέρδους της Tencent είναι σχετικά μικρό.

Τέλος, η καθυστέρηση του παιχνιδιού ως το 2025 θα αφήσει το Assassin's Creed: Project Red να πρωταγωνιστήσει το 2024, καθώς είναι και ένας τίτλος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τα εσωτερικά studios της Ubisoft.


Η Tencent και η Ubisoft δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για το παραπάνω ρεπορτάζ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*