Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: H Microsoft έβαλε λουκέτο στη Bethesda France

*
Η Microsoft φαίνεται πως συνεχίζει με τα πλάνα της για περικοπές 1.900 θέσεων εργασιας και αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η Bethesda France. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις πρώην πλέον υπαλλήλων της εταιρείας στο διαδίκτυο, μετά από 12 χρόνια λειτουργίας μπαίνει λουκέτο στη Bethesda France.

“8 χρόνια από τη ζωή μου αφιερωμένα στη Bethesda France”, έγραψε στο X ένας community manager. “8 χρόνια με υπέροχες εμπειρίες, αναμνήσεις που ποτέ δεν θα ξεχάσω και μοναδικές ευκαιρίες. Γυριζει μια σελίδα που πληγώνει πολλούς ανθρώπους".


Απαντώντας στο σχόλιο ενός χρήστη του X, ο ίδιος community manager είπε ότι αυτό οφείλεται στις μαζικές απολύσεις στη Microsoft σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το εν λόγω γραφείο απασχολούσε 15 ανθρώπους και ήταν επικεντρωμένο στις διαδιακασίες έκδοσης και το marketing στην περιοχή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*