Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ώρα να δηλώσετε συμμετοχή για το technical test του Hades 2 (video)

*
H Supergiant Games ανακοίνωσε μια τεχνική δοκιμή για το Hades 2 και σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να το δηλώσετε μέσω της σελίδας του παιχνιδιού στο Steam. Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί πριν την κυκλοφορία της έκδοσης early access για την οποία η ομάδα ανάπτυξης λέει πως βρίσκεται πολύ κοντά. Θα περιλαμβάνει πολύ λιγότερο περιεχόμενο από ό,τι η έκδοση early access και θα επιλεχθεί μόνο ένας μικρός αριθμός παικτών.

Όσον αφορά τη διάρκεια του test, η Supergiant λέει ότι, «η φύση της δοκιμής είναι τέτοια που δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο θα διαρκέσει, αν και η εκτίμησή μας είναι «περισσότερο από μια εβδομάδα, λιγότερο από ένα μήνα"".


Η Supergiant Games παρείχε επίσης μια ενημέρωση σχετικά με την έκδοση early access.

"Ομοίως δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα λανσάρουμε το Hades II σε early access, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο καιρό θα τρέξει η τεχνική δοκιμή".

Μετά την κυκλοφορία του Early Access, το studio σχεδιάζει να προσθέσει το υπόλοιπο βασικό περιεχόμενο του παιχνιδιού και να βελτιώσει αυτό που υπάρχει ήδη σε μια σειρά ενημερώσεων.

"Η ιστορία θα επεκτείνεται με κάθε ενημέρωση, καθώς εισάγουμε περισσότερους χαρακτήρες και εμβαθύνουμε τις σχέσεις με τους υπάρχοντες", ανέφερε.

"Αυτή η διαδικασία θα κορυφωθεί με το λανσάρισμα της έκδοσης 1.0, η οποία θα περιλαμβάνει το τέλος της ιστορίας και οποιεσδήποτε άλλες τελευταίες πινελιές".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*