Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Shinji Mikami αποκαλύπτει τους λόγους της αποχώρησής του από την Tango Gameworks

*
O Shinji Mikami έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από την Tango Gameworks, την εταιρεία που ο ίδιος ίδρυσε, το περασμένο έτος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Byking, ο Mikami αποκάλυψε πως ήθελε να φύγει από το 2015, όπως παρέμεινε επειδή αισθανόταν πως είχε την ευθύνη να καθοδηγήσει τους ταλαντούχους νεαρούς developers της Tango Gameworks. Αυτό σήμαινε τη δημιουργία μικρότερων παιχνιδιών, με πιο σύντομους κύκλους ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν η ZeniMax εξαγόρασε την Tango Gameworks το 2010, ο ίδιος ήταν CEO για μισό χρόνο. Στη συνέχεια, η Tango Gameworks έμοιαζε περισσότερο ένα τμημα μια μεγαλύτερης επιχείρησης παρά μια αυτόνομη οντότητα. Ως αποτέλεσμα, είχε τον τίτλο του παραγωγού, όχι όμως και του εκτελεστικού παραγωγού σε οτιδήποτε.


Επίσης, αποχώρησε από την Tango Gameworks επειδή ήθελε να απομακρυνθεί από το είδος των horror games. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Capcom με τη σειρά Resident Evil και συνέχισε στην Tango Gameworks με το The Evil Within και το Ghostwire: Tokyo.

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Mikami ίδρυσε την Kamuy, αναζητώντας προφανώς μια νέα διαδρομή στη βιομηχανία των video games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*