Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modders φέρνουν το GTA 5 στο Nintendo Switch

*
Modders κατόρθωσαν να φέρουν το Grand Theft Auto 5 στο Nintendo Switch. Είναι η πρώτη φορά που το παιχνίδι είναι playable, κατά κάποιον τρόπο, στην υβριδική κονσολα. Η ομάδα Superstar South ξεκίνησε την προσπάθεια πριν μήνες και αρχικά το παιχνίδι κράσαρε πριν καν ξεκινήσει. Τώρα όμως, το project έχει φτάσει σε σημείο o πρόλογος να είναι playable, με αρκετα θεματάκια, όμως είναι μια καλή βάση για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ομάδας στο X, τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια έχουν καταγραφεί με την κονσόλα να λειτουργεί σε handheld mode και η εγγραφή είναι λιγότερο ομαλή σε σχέση με το σήμα του video. Οπότε, τα πράγματα ίσως είναι λίγο καλύτερα από ο,τι φαίνεται στο clip.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*