Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Life by You: Δεν θα υπάξουν άλλες καθυστερήσεις, δηλώνει η Paradox Interactive

*
H Paradox Interactive δηλώνει πως δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στο life simulation game Life by You. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε Early Access τον Σεπτέμβριο του 2023, όμως στη συνέχεια ανακοινώθηκε η καθυστέρησή του για τον Μάρτιο του 2024 και μετα, για τον προσεχή Ιούνιο. Τώρα η Paradox υποστηρίζει πως η έκδοση Early Access θα γίνει διαθέσιμη μέσω Steam και Epic Games Store στις 4 Ιουνίου 2024.

Η κοινότητα των παικτών είναι ο πυρήνας του Life by You. Η ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει ένα sandbox, όπου οι παίκτες μπορούν να αφηγηθούν ο,τι ιστορίες θέλουν. Από βαθύτατα προσωπικές, μέχρι επιστημονικής φαντασίας. Έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν στο φουλ και να διαμορφώσουν τους κανόνες όπως θελουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*