Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Wizards of the Coast σε συζητήσεις για το μέλλον του Baldur's Gate

*
Η Wizards of the Coast, ιδιοκτήτρια της IP του Baldur’s Gate μίλησε για το μέλλον του franchise, μετά την είδηση ότι η Larian δεν θα αναπτύξει άλλο παιχνίδι της σειράς.

Τον περασμένο μήνα, ο επικεφαλής του studio, Sven Vinke είπε ότι η εταιρεία απομακρύνεται αό το σύμπαν του Dungeons & Dragons για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.


Τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PC Gamer, ο senior vice president of digital strategy and licensing των Hasbro και Wizards, Eugene Evans έκανε αναφορά στα μελλοντικά πλάνα.

"Μιλάμε τώρα με πολλούς συνεργάτες και μας προσεγγίζουν πολλοί συνεργάτες που αποδέχονται την πρόκληση του, πώς μοιάζει το μέλλον του franchise του Baldur's Gate;", είπε ο Έβανς.

"Σίγουρα ελπίζουμε ότι δεν θα περάσουν άλλα 25 χρόνια, όπως ήταν από το Baldur's Gate 2 έως 3, πριν δώσουμε συνέχεια σε αυτό. Αλλά θα πάρουμε το χρόνο μας και θα βρούμε τον κατάλληλο συνεργάτη, τη σωστή προσέγγιση και το σωστό προϊόν που θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το μέλλον του Baldur's Gate".

"Το λαμβάνουμε αυτό πολύ, πολύ σοβαρά υπόψη, όπως κάνουμε με όλες τις αποφάσεις μας γύρω από το χαρτοφυλάκιό μας. Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε με ποιον θα συνεργαστούμε σε προϊόντα ή ποια προϊόντα θα πρέπει να εξετάσουμε". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*