Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rockstar Games έφτασε κοντά στη δημιουργία του ECW Hardcore Revolution (trailer)

Η Rockstar Games φαίνεται να είχε παρελθόν με την Extreme Championship Wrestling, καθώς εργαζόταν αρχικά στο ECW Hardcore Revolution, πριν αναλάβει η Acclaim Entertainment.

Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της Rockstar Games ήρθε από το πρόσφατο video του Hard4Games που παρουσίασε το αρχικό pre-alpha του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα μίλησε και με τον αστέρα του ECW, Tommy Dreamer που εργάστηκε στο project. Ο Tommy Dreamer αποκάλυψε πως η Rockstar Games εργάζονταν αρχικά στο project, μέχρι που η ECW έκλεισε νέα συμφωνία με την Acclaim Entertainment, το 1999.


Στην συνέντευξη του, ο Tommy Dreamer αναφέρει πως η περίοδος τότε ήταν η καλύτερη για το άθλημα και η δημιουργία ενός παιχνιδιού θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερη ώθηση. Η RockStar Games δέχτηκε την αρχική προσφορά για να φτιάξει το ECW Hardcore Revolution, ωστόσο δεν κράτησε για πολύ καθώς και οι δύο εταιρείες είχαν άλλες προτεραιότητες στη μέση. Η RockStar Games εστίαζε αρκετά στο Grand Theft Auto για να γίνει ένας πετυχημένος τίτλος, ενώ η ECW άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που την οδήγησαν στο κλείσιμο της, το 2001. Η Acclaim Entertainment ήρθε σε επαφή για την ανάπτυξη του τίτλου, μετά την παύση της συνεργασίας της με την WWE, προσφέροντας και χρηματική ενίσχυση στα πλαίσια της συμφωνίας.

Το ECW Hardcore Revolution κυκλοφόρησε το 2000 για PlayStation, Sega Dreamcast, Nintendo 64 και Nintendo Game Boy Color.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*