Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo μίλησε για πρώτη φορά επίσημα για το Nintendo Switch 2, νέο Direct τον Ιούνιο

*
Ο διάδοχος του Nintendo Switch θα ανακοινωθεί εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους, που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2025, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας, Shuntaro Furukawa. Επιπλέον, τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί ένα νέο Nintendo Direct, που θα επικεντρωθεί στο lineup της υφιστάμενης κονσόλας για το δεύτερο μισό του 2024, δίχως καμιά αναφορά στην επόμενη.

“Είμαι ο [Shuntaro] Furukawa, πρόεδρος της Nintendo. Θα κάνουμε μια ανακοίνωση για τον διάδοχο του Nintendo Switch μέσα σε αυτό το οικονομικό έτος. Θα έχουν περάσει εννέα χρόνια από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το Nintendo Switch, τον Μάρτιο του 2015".


“Τον Ιούνιο θα πραγματοποοιήσουμε ένα Nintendo Direct σχετικά με το software lineup του Nintendo Switch για το δεύτερο μισό του 2024, όμως παρακαλώ σημειώστε ότι δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στον διάδοχο του Nintendo Switch κατά τη διάρκεια της παρουσίασης". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*