Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo «κόβει» πάνω από 100 θέσεις εξωτερικών συνεργατών

*
Μπορεί η Nintendo να μην μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στο θέμα «απολύσεις», αλλά φαίνεται πως κι εκείνη προχωράει σε περικοπές. Η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται πως διέκοψε τη συνεργασία με 120 ανθρώπους που εργάζονταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου στους τομείς ελέγχου.

Ο Ethan Gach του Kotaku αναφέρει πως αυτοί οι εξωτερικοί συνεργάτες απολύθηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι μετατράπηκαν σε full-time υπαλλήλους. Όπως φαίνεται, η Nintendo μειώνει αρκετά το προσωπικό στην ομάδα testing της Washington και κάποιοι εκτιμούν πως απλά η εταιρεία θέλει να κατεβάσει και τα λειτουργικά της έξοδα τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο first party game στον ορίζοντα των επόμενων μηνών.


Όλα αυτά έρχονται βέβαια όσο η Nintendo ετοιμάζεται για το Nintendo Switch 2 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Μένει να δούμε αν θα έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία για το θέμα τις επόμενες ημέρες!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*