Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Newzoo ανακοίνωσε τα κορυφαία σε έσοδα παιχνίδια για κονσόλες και PC το πρώτο τρίμηνο του 2024

*
Η εταιρεία έρευνων Newzoo αποκάλυψε τα video games με τα περισσότερα έσοδα το πρώτο τρίμηνο του 2024. Τα δεδομένα της καλύπτουν τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία τη Γαλλία, τη Γερμανια, την Ιταλία και την Ισπανία.

Το Fortnite βρίσκεται στην κορυφή σε όλες τις αγορές έχοντας το 10% του συνόλου των εσόδων. Στη δεύτερη θέση είναι το EA Sports FC 24, με 8,3% και πρώτο στις πέντε ευρωπαϊκές αγορές που προαναφέρθηκαν. Στις επόμενες τρεις θέσεις το Helldivers 2, το Call of Duty (Modern Warfare 2, Modern Warfare 3μ Warzone) και το NBA 2K24. Τη δεκάδα συμπληρώνουν το Madden NFL 24, το Dragon’s Dogma 2, το Palworld, το Valorant και το Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, με το τελευταίο να έχει το 1,6% του συνόλου της αγοράς.




Πρώτο στις κονσόλες το Fortnite, ενώ από PC games το Helldivers 2, μπροστά από το Palworld.

Σύμφωνα πάντοτε με τη Newzoo, το 2023 η παγκόσμια αγορά των video games είχε έσοδα $184 δισ., αυξήμένα σε ποσοστό 0,6% από έτος σε έτος. Για το 2024 η εκτίμησή της είναι έσοδα $189,3 δισ. και $205,7 δισ. για το 2026.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*