Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lost Boys Interactive που ανήκει στην Embracer Group απέλυσε ένα σημαντικό ποσοστό του προσωπικού της

*
Η Lost Boys Interactive είναι ένα ακόμα studio που πλήττεται από απολύσεις προσωπικού. Ιδρύθηκε το 2017 και ως τώρα έχει υποστηρίξει τη Gearbox σε αρκετά projects, όπως το Borderlands 3 και το Tiny Tina’s Wonderlands. Το 2022 το studio εξαγοράστηκε από τη Gearbox η οποία ανήκει στην Embracer Group και στη συνέχεια το προσωπικό του αυξήθηκε στα 400 άτομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Aftermath, την Παρασκεή 12 Ιανουαρίου είδαν την πόρτα της εξόδου πολλοί από τους υπαλλήλους της Lost Boys Interactive. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός τους, όμως σύμφωνα με τον πρώην παραγωγό Jared Pace, που περιλαμβάνεται στους απολυθέντες, είναι μεγάλος.


“Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών, δυστυχώς όμως είναι ένα τραγούδι και ένας χορός με τα οποάι είμαστε εξοικειωμένοι".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*