Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η E3 «πέθανε», ζήτω η… νέα E3 στο Los Angeles

*
Μπορεί η E3 να τελείωσε και επίσημα από την ιστορία των εκθέσεων videogames, αλλά η αγορά φαίνεται πως έφτιαξε ήδη τη δική της νέα εκδοχή. Μετά το Summer Game Fest που θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου με το ειδικό show του Geoff Keighley, γνωρίζαμε ήδη και για τα Play Days, τα οποία διοργανώνονται από την Iam8bit από τις 8 έως και τις 10 του ίδιου μήνα και φιλοξενούν σε ένα χώρο στο Los Angeles developers και publishers σε μορφή έκθεσης.

Και όπως φαίνεται, έχουμε και συνέχεια. Η Ubisoft έχει ήδη επιβεβαιώσει τη διοργάνωση του δικού της Ubisoft Forward στις 10 Ιουνίου, ενώ αναμένουμε από μέρα σε μέρα και τις ανακοινώσεις του Xbox για το δικό του show στην πόλη την ίδια περίοδο. Μέχρι τότε, μάθαμε ακόμη πως και το IGN θα κάνει το IGN Live consumer show από τις 7 έως και τις 9 Ιουνίου, με συμμετοχή εταιρειών όπως οι Amazon, Atari, Netflix και Square Enix.


Τέλος, στο υπόλοιπο πρόγραμμα έχουμε ήδη και τα Days of the Devs (7 Ιουνίου), The Future Games Show (8 Ιουνίου) και PC Gaming Show (9 Ιουνίου). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*