Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H People Can Fly ακύρωσε το Project Dagger μετά από πολλά χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης

*
H People Can Fly ακύρωσε ένα co-op action RPG με κωδική ονομασία Project Dagger, το οποίο είχε για πολλά χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης. Όπως εντόπισε ο χρήστης του X, MauroNL, η πολωνική εταιρεία ενημέρωσε τους επενδυτές της αυτόν τον μήνα ότι το παιχνίδι μπήκε στο ράφι στις 5 Απριλίου. Είπε πως αποφάσισε να ακυρώσει το project μετά από επανεκτίμηση του μεγέθους και των πιθανοτήτων του παιχνιδιού να γίνει εμπορική επιτυχία.

Η ακύρωση αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τα μεμονωμένα οικονομικά αποτέλεσμα της People Can Fly για το 2023 κατά 16,9 εκατομμύρια δολάρια και το ενοποιημένο οικονομικό της αποτέλεσμα κατά 19,75 εκατομμύρια δολάρια.


Η εταιρεία πίσω από τη δημιουργία του Painkiller, του Bulletstorm, του Gears of War: Judgment και του Outriders σκόπευε να κυκλοφορήσσει η ίδια το Project Dagger, αφότου η Take-Two Interactive αποσύρθηκε από τη διαδικασία έκδοσής του 20 2022. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*