Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχεται με "αποκαλύψεις" για το PS5 Pro o YouTuber Moore's Law is Dead (video)

To φημολογούμενο PS5 Pro συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του δημοφιλούς YouTuber Moore's Law is Dead. Στο νεότερο video που ανάρτησε στο κανάλι του "αποκαλύπτει" νέες πληροφορίες για την κονσόλα που υποστηρίζεται ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 και μιλάει για τον PlayStation Spectral Super Resolution upscaler. Ο leaker υποστηρίζει πως η Zen 2 CPU της κονσόλας θα είναι μια 4nm CPU, η οποία θα προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τον επεξεργαστή του βασικού μοντέλου, όπως η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με το κόστος και θα είναι μικρότερη σε μάγεθος. Οπότε, το σύστημα ίσως είναι ακόμα πιο "μαζεμένο" ακόμα και από το "Slim". Όσον αφορά την τιμή του, ο Moore's Law is Dead λέει πως αν η Sony το θελήσει, είναι δυνατή η διατήρησή του στα όρια των $500.

Όσον αφορά τον PlayStation Spectral Super Resolution upscaler, που λέγεται ότι θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο PlayStation 5 Pro, ο παρουσιαστής αναφέρει ότι δεν είναι παρακλάδι του AMD FSR 4 και έχει εξ' ολοκλήρου αναπτυχθεί από τη Sony. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που βρίσκεται σε σχέση με την τεχνολογία της AMD, ειδικά κιόλας σε κονσόλες όπου απουσιάζει το ανώτερο, NVIDIA DLSS.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*