Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελάχιστη αύξηση για τα έσοδα των συνδρομητικών υπηρεσιών για video games την τελευταία διετία

*
Τα έσοδα των συνδρομητικών υπηρεσιών για video games σημείωσαν πολύ μικρή άνοδο στις ΗΠΑ τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι που μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που οδήγησαν τη Microsoft στο κλείσιμο μια σειράς studios.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο X του έγκριτου αναλυτή Mat Piscatella, οι υπηρεσίες που δεν σχετίζονται με video games για φορητές συσκευές σημείωσαν άνοδο των εσόδων τους μόνο κατά 1% τον Μάρτιο του 2024 σε σύγκριση με τον φετινό Απρίλιο. Μάλιστα το ποσό ήταν μόλις 2% υψηλότερο τον Απρίλη του 2023, σε συγκριση με τον Απρίλιο του 2022. Με βάση τα παραπάνω, PlayStation Plus, EA Play, Xbox Game Pass και συνεφείς υπηρεσίες είχαν ισχνή ανάπτυξη.


Τα έσοδα δεν είναι απαραίτητο να αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό ετησίως για να παραμείνει υγιής ένας κλάδος, αλλά οι μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας των video games κυνηγούν και επενδύουν σε μη βιώσιμη ανάπτυξη εδώ και χρόνια, γεγονός που κάνει τα παραπάνω νέα λίγο ανησυχητικά. Ειδικότερα, η Microsoft έχει κάνει τα πάντα για το Game Pass, λανσάροντας όλα τα παιχνίδια της στην υπηρεσία και ξοδεύοντας 69 δισεκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση της Activision Blizzard.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*