Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυο παιχνίδια που δεν έχει ακόμα ανακοινώσει σχεδιάζει να λανσάρει η EA το τρέχον οικονομικό έτος

*
Η Electronic Arts επιβεβαίωσε τα πλάνα της να κυκλοφορήσει δυο παιχνίδια που προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί, εντός του τρέχοντος οικονομικού της έτους, που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2025. Η πληροφορία προέρχεται από το ανανεωμένο πρόγραμμα κυκλοφοριών της, που θα δείτε στη συνέχεια. Το παιχνίδι που προέρχεται από συνεργάτη της και θα κυκλοφορήσει με την ετικέτα EA Originals αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2025. Για το άλλο, που βασίζεται σε δικό της IP, δεν έγινε γνωστός ο ορίζοντας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον δημοσίογράφο του Giant Bomb, Jeff Grubb, ο "μυστηριώδης" τίτλος της EA είναι το Dragon Age: Dreadwolf, που η εταιρεία σκοπεύει να αποκαλύψει πλήρως μέσα στο Καλοκαίρι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*