Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Community Game Help προσθέτει το νέο system software update του PS5

*
H Sony κυκλοφόρησε ένα ακόμα system software update για το PlayStation 5. Το μέγεθος του είναι λίγο μεγαλύτερο από 1GB και θα κατέβει μόλις ενεργοποιήσετε την κονσόλα σας και συνδεθεί στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα επίσημα patch notes, υπάρχουν ορισμένες βελτιώσεις, κυρίως στο Game Help. Πρόκειται για ένα νέο, Community Game Help feature. Πρακτικά επεκετίνει την υπάρχουσα υποδομή του Game Help στη νεότερη κονσόλα της Sony, κάνοντας προτάσεις για gameplay videos από άλλους παίκτες. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης της κοινοποίησης των δικών σας videos μεσω αυτής της λειτουργίας. Επίσης, στο εξής θα μπορείτε να κρύβετε την κατάσταση της σύνδεσής σας στο Remote Play.

Κατά τα άλλα, οι γνωστές αλλά αγνώστου περιεχομένου βελτιώσεις στις επιδόσεις και τη σταθερότητα του λογισμικού του συστήματος, μαζί με βελτιώσεις στα μηνύματα και τη χρηστικότητα ορισμένων οθονών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*