Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκαν διαφορές ανάμεσα στις prototype και retail εκδόσεις του The Legend of Zelda του NES!

*
Μια εντυπωσιακή ανακάλυψη έκανε ο Frank Cifaldi του Video Game History Foundation στο The Legend of Zelda του NES. Συγκεκριμένα, ο Cifaldi δημοσίευσε τα δεδομένα ROM μιας prototype έκδοσης του πρώτου Legend of Zelda που κυκλοφόρησε στο NES, ξεκινώντας έτσι μια φιλολογία περί σημαντικών διαφορών με την τελική έκδοση που βγήκε σε μορφή retail.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε αναφέρει σε ένα σημείο “NOA COPY 2.23.87” και κάποιοι εντόπισαν ήδη κάποιες διαφορές ανάμεσα σε αυτήν την έκδοση και αυτήν που βγήκε προς πώληση στην αγορά των ΗΠΑ το 1987.


Ο χρήστης MrTalida στο X/Twitter έπαιξε την prototype έκδοση κάποιες φορές και αναφέρει πως εντόπισε διαφορετική συμπεριφορά στον Link όταν βγαίνει από μία σπηλιά, σημειώνοντας πως «Ο Link παραμένει κάτω από το έδαφος στην τελευταία του στάση ένα καρέ πριν μεταφερθεί στην είσοδο της σπηλιάς».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*