Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις στην Pieces Interactive του Alone in the Dark

*
Δεν σταματούν οι απολύσεις στη βιομηχανία του gaming και νέος πρωταγωνιστής αυτών είναι η Pieces Interactive που δημιούργησε το πρόσφατο remake του Alone in the Dark. Έτσι, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του project, η ομάδα ανάπτυξης προχωράει σε μείωση του προσωπικού, χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο το πόσοι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Η εξέλιξη έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις όσων απολύονται, όπως της Helena Hansen που δούλεψε στο κομμάτι της ανάλυσης QA. «Απολύθηκα. Θα κάνω μια καλύτερη ανάρτηση όταν ηρεμήσω ψυχολογικά. Η καρδιά μου πάει να σπάσει για τα όσα ζω και τα όσα ζουν οι συνάδελφοί μου», σημείωσε. Η Pieces Interactive εδρεύει στην Σουηδία και ανήκει στην Embracer Group, η οποία και πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε την αναδιοργάνωσή της και το διαχωρισμό της σε 3 τμήματα.


Το Alone in the Dark κατάφερε να αποσπάσει μεικτές κριτικές, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μια τίμια προσπάθεια, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο αναλυτικό μας review
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*