Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ύποπτο για την ακύρωση των events της Nintendo, που απειλούσε να σκοτώσει τους πάντες

*
Οι ιαπωνικές αρχές προχώρησαν στην απαγγελία κατηγοριών εναντίον του ύποπτου που κατηγορείται για την ακύρωση των events της Nintendo στη χώρα. Σύμφωνα με το Kyoto Shimbun, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 27 ετών, κάτοικο της πόλης Hitachi, που θεωρείται υπεύθυνος για τη διατάραξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με βίαιο τρόπο. Σύμφωνα με το κατηγηρητήριο έστειλε 39 απειλητικά μηνύματα μέσω επίσημης φόρμας που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo, από τις 22 Αυγούστου έως τις 29 Νοεμβρίου 2023.

Οι απειλές φέρεται να περιελάμβαναν φράσεις όπως: "Θα σε κάνω να μετανιώσεις που έφερες ένα τόσο άθλιο παιχνίδι σε αυτόν τον κόσμο", αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο παιχνίδι αναφερόταν.


Ο άνδρας κατηγορείται επίσης ότι απείλησε ότι "θα σκοτώσει όλους τους εμπλεκόμενους" και είπε, "να είστε προσεκτικοί σε εκδηλώσεις που υπάρχουν θεατές".

Οι απειλές οδήγησαν στην ακύρωση των Splatoon Koshien 2023 National Finals και του Nintendo Live 2024, που θα πραγματοποιούνταν στο Tokyo τον Δεκέμβριο του 2023 και τον Ιανουάριο του 2024 αντίστοιχα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*