Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η BlizzCon 2024

*
Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε πως δεν θα διεξαχθεί η BlizzCon 2024, αναφέροντας πως είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα να επαναφέρει το event στο μέλλον.

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση της Blizzard Entertainment όσον αφορά τη BlizzCon και τα πλάνα της για το 2024:

"Μετά από αρκετή σκέψη το προηγούμενο έτος, αποφασίσαμε να μην διοργανώσουμε τη BlizzCon 2024. Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη καθώς η BlizzCon είναι πολύ ξεχωριστό event για εμάς και αρκετοί το περιμένετε. Καθώς προσεγγίζουμε το φετινό έτος με διαφορετικό τρόπο και καθώς έχουμε εξερευνήσει διάφορα formats για το event στο παρελθόν, να είστε σίγουροι πως είμαστε ενθουσιασμένοι για να επαναφέρουμε τη BlizzCon στο μέλλον.


Στο επόμενο διάστημα, θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις κυκλοφορίες μας φέτος, όπως το World of Warcraft: The War Within και το πρώτο expansion του Diablo IV με όνομα "Vessel of Hatred". Κατά την διάρκεια διάφορων event όπως της Gamescom αλλά και με livestreams θα σας ενημερώνουμε τι συμβαίνει στα σύμπαντα των παιχνιδιών μας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*