Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft αποκάλυψε πως απέρριψε την κυκλοφορία του GTA III στο original Xbox!

*
Στο πλαίσιο του Power On: The Story of Xbox, η Microsoft μίλησε για τις συζητήσεις που είχε με την Rockstar Games για την κυκλοφορία του GTA III στο original Xbox, αποκαλύπτοντας πως απέρριψε το αίτημα του publisher! Συγκεκριμένα, στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, όπου και παρουσιάζονται τα πιο σημαντικά λάθη, η αμερικανική εταιρεία ανέφερε πως δεν δέχτηκε να κυκλοφορήσει το GTA III στην κονσόλα της, καθώς δεν θεωρούσε πως θα τα κατάφερνε η σειρά να μεταφερθεί επιτυχώς στις τρεις διαστάσεις. Ο τότε υπεύθυνος του Xbox για τις σχέσεις με τρίτες εταιρείες δέχτηκε μια επίσκεψη από την Rockstar και σημείωσε πως δεν κατανόησε ακριβώς το game και το πως λειτουργούσε και ως εκ τούτου το απέρριψε. Αυτό οδήγησε, όπως όλοι ξέρουμε, σε μία χρονική αποκλειστικότητα στο PS2, η οποία και έφερε 14.5 εκ. πωληθέντα αντίτυπα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*