Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay από το 1666: Amsterdam

Στη δημοσιότητα δόθηκε υλικό από το 1666: Amsterdam, το οποίο αποτελεί το επόμενο AAA console game του creative director των δύο πρώτων Assassin's Creed, Patrice Desilets. Ο τίτλος ήταν σε φάση ανάπτυξης από την THQ Montreal, μέχρι που η Ubisoft αγόρασε το στούντιο και το project, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Patrice Desilets. Η ανάπτυξη του 1666: Amsterdam ξεκίνησε για PlayStation 3 και Xbox 360, δήλωσε ο Desilets. Μόλις αυτή την εβδομάδα, οι Desilets και Ubisoft ήρθαν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες για τα δικαιώματα του 1666: Amstedam, με τον developer να βγαίνει νικητής. Ωστόσο, ο Desilets εργάζεται πάνω σε ένα άλλο παιχνίδι, Ancestors: The Humankind Odyssey για λογαριασμό της Panache Digital Games, που σημαίνει ότι το 1666: Amsterdam δεν βρίσκεται μέσα στις προτεραιότητες του. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το 1666: Amsterdam μέσα από τον παρακάτω player.



PS6: Η Sony προετοιμάζει το έδαφος υποχρεώνοντας τους devs να χρησιμοποιούν το low power mode του PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*