Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

13 χρόνια μετά, ίσως λύθηκε ένα μυστήριο του Call of Duty: Modern Warfare 3 (video)

Ένα πρόσφατο video που αναρτήθηκε στο YouTube, μάλλον λύνει ένα μυστήριο, 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare 3 της Infinity Ward. Το παιχνίδι ολοκληρώνεται με τον με τον βασικό ανταγωνιστή της τριλογίας, τον Makarov να αιωρείται από ένα σχοινί, αφού αυτός και ο Price πέφτουν μέσα από έναν γυάλινο φεγγίτη. Οι τίτλοι τέλους προχωράνε καθώς το νεκρό σώμα του Makarov ταλαντεύεται, ενώ ένας τραυματισμένος Price ανάβει ένα πούρο. Είναι ένα τελος ζοφερό, που όπως ικανοποίησε τους παίκτες. Όμως, μια σειρά από αρχεία ήχου που δεν χρησιμοποιήθηκαν, υποδηλώνουν ότι θα ακολουθούσαν ακόμα περισσότερα - και πράγματι, μετά από 13 χρόνια, οι fans τελικά πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν άποψη για το μονοπάτι που σκόπευε να ακολουθήσει η Infinity Ward. Θα ήταν άσχημα νέα για τον Price.

Στα αρχεία ήχου περιλαμβάνονται αναφορές στον μηστηριώδη "Shadow Man", που εισέρχεται και εξέρχεται από ένα δωμάτιο με βαριά βήματα, ενώ ακούγεται δυσάρεστη μουσική. Αλλά, αυτό το μέρος δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού.


Οι modders του Call of Duty, yoyo1love και Vlad Loktionov, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν και ανέβασαν πλάνα από μια σκηνή μετά τα credits που περιλαμβάνει τον "Shadow Man", προφανώς "πλέκουν" ένα νέο μυστήριο που αναμένουν να απαντηθεί από ένα άλλο παιχνίδι.

Η σκηνή θα συνεχιζόταν μετά το τέλος του παιχνιδιού - ο Price ξαπλωμένος ακόμα στο πάτωμα καπνίζοντας το πούρο του, ο Makarov να κουνιέται ακόμα στο σχοινί. Μια μυστηριώδης φιγούρα θα είχε μπει στο δωμάτιο, βλέποντας τους δύο, και καθώς ο Price φαίνεται να αιμορραγεί, θα εξερχόταν σιωπηλά. Η οθόνη θολώνει καθώς ο Price πετάει το πούρο του, γίνουν όλα μαύρα.

Δεν αποκλείεται η απορία να απαντηθεί στο Modern Warfare 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*