Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε έλλειψη το Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει αναστάτωση στους καταναλωτές που ήθελαν να ταξιδέψουν στο παρελθόν. Όλα αυτά, συν την προσιτή τιμή του προϊόντος έφεραν ως αποτέλεσμα την εξάντληση του διαθέσιμου στοκ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές χώρες δεν έφτασε καν στα ράφια των καταστημάτων. Οι προπαραγγελίες δεν καλύφθηκαν καν, ενώ σε μικρότερες αγορές όπως η ελληνική, η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Περισσότερα για την ελληνική αγορά θα γράψουμε στη στήλη “The Greek Way” και στο νέο κείμενό της που θα δημοσιευτεί τα ξημερώματα της Τετάρτης.


Όπως είναι λογικό, η παράνοια στο eBay έχει ξεκινήσει, αφού η συσκευή πωλείται για άμεση αγορά -στην καλύτερη- λίγο πάνω από τα €155.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • α ι καλά!!Κάτι τέτοια κουφά γίνονται και πλουτίζει η Nintendo από το παρελθόν και δε λέει να ξεκολλήσει από δαύτο!Τουλάχιστον με κάτι τέτοιες καλοστημένες αρπαχτές, βγάζει σπασμένα από τα ρίσκα που παίρνει.

    • diver_gr
    • Φίλε μου από που και ως που πλουτίζει η Nintendo? πως προκύπτει αυτό το συμπέρασμα? Χρήστες τα πουλάνε οι οποίοι εκμεταλεύοντε το μικρό στοκ αγοράζουν μαζικά τις κονσόλες προκαλώντας τεχνητή έλλειψη στην αγορά. Αυτό έχει μετά ως αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης και την άνοδο της τιμής.

*