Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dr. Greg Zeschuk επιστρέφει στη βιομηχανία του gaming

Ο συνιδρυτής της BioWare Dr. Greg Zeschuk επέστρεψε στη βιομηχανία του gaming, αυτή τη φορά ως πρόεδρος της Biba, η οποία εδρεύει στο Vancouver και αναπτύσσει augmented reality apps για φορητές συσκευές, προορισμένες να δουλεύουν ως όργανα παιδικής χαράς. «Τα παιχνίδια της Biba για φορητές συσκευές είναι κάτι που αποπνέει φρεσκάδα. Οι PlayPower και Biba δημιουργούν μια νέα, δική τους κατηγορία παιχνιδιών τα οποία συνδυάζουν τις σύγχρονες συνήθειές μας με το παιχνίδι εκτός σπιτιού. Ως δημιουργός παιχνιδιών και πατέρας, η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελεί για εμένα πηγή έμπνευσης», είπε ο Zeschuk.



Τα πρώτα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν αναμένεται να προσομοιώνουν παιδικές χαρές ως διαστημόπλοια και θα προορίζονται για παιδιά από 3 έως 9 ετών, τα οποία με απλές κινήσεις θα μπορούν να εξερευνούν όλους τους χώρους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*