Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Steam το Grandia II

Το Grandia II πρωτοκυκλοφόρησε το 2000 στο SEGA Dreamcast και το 2002 σε PC. Τα χρόνια πέρασαν, οι αναλύσεις άλλαξαν και η GungHo Online Entertainment αποφάσισε να κυκλοφορήσει και πάλι τον τίτλο σε PC, αυτή τη φορά μέσω Steam. Η απόφαση έρχεται μετά από δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία τον Απρίλιο και σύμφωνα με τα λεγόμενά της το feedback για την επανακυκλοφορία του Grandia II ήταν ενθουσιώδες. Η νέα έκδοση θα φέρει HD visuals, υποστήριξη keyboard, mouse, trading cards και achievements. Η GungHo Online Entertainment αναφέρει πως τέτοιες επανακυκλοφορίες βοηθούν το κοινό δίνοντας εύκολη πρόσβαση σε κλασικούς τίτλους. Δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο πλάνο για την επανακυκλοφορία του Grandia II.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*