Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερα νέα game trials διαθέσιμα για τους συνδρομητές του PlayStation Plus

*
Η Sony πρόσθεσε τεσσερα νέα game trials για τους συνδρομητές του PlayStation Plus Premium. Όπως εντόπισε το PlayStation Game Size, οι δοκιμές αφορούν το Exoprimal (30 λεπτά), το Gris (60 λεπτά), το Trek to Yomi (60 λεπτά) και το Shadow Warrior 3 (60 λεπτά), τα οποία συνόδευσαν την προσθήκη του Tales of Kenzera: Zau, τον πιο πρόσφατο τίτλο για όσους έχουν επιλέξει το πακέτο PlayStation Plus Extra ή PlayStation Plus Premium.

To Tales of Kenzera: Zau είναι το πρώτο παιχνίδι της Surgent Studios και κυκλοφορεί για Xbox Series X, Xbox Series S, PS5, PC και Nintendo Switch. Director του είναι ο ηθοποιός Abubakar Salim, που υποδύθηκε τον Bayek στο Assassin’s Creed Origins και το Rokhan στα πρόσφατα expansions του World of Warcraft και διαμορφώνεται από τις πένθιμες εμπειρίες του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*