Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fortnite Festival: Ώρα να ροκάρετε με τα guitar controllers του Rock Band 4

*
Με το πιο πρόσφατο update του Fortnite Festival προστέθηκε υποστήριξη για guitar controllers του Rock Band 4. Έχοντας αναπτυχθεί από τη Harmonix, την οποιά εξαγόρασε η Epic Games το 2021, το Fortnite Festival είναι ένα free-to-play music game που επιτρέπει στους παίκτες να σχηματίσουν ένα συγκρότημα με φίλους τους ή να παιζουν solo κομμάτια δημοφιλών καλλιτεχνών. Εδώ και καιρό οι παίκτες περίμεναν την προσθήκη της συγκεκριμένης υποστήριξης στο free-to-play rhythm game, που λανσαρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μαζί με το Fortnite Lego και το Fortnite: Rocket Racing.

"Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα guitar controllers του Rock Band 4 για να παίξετε τα νέα μουσικά κομμάτια Pro Lead και Pro Bass στο Main Stage σε PlayStation, Xbox και PC. Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για να δείτε εάν το χειριστήριό σας υποστηρίζεται με το λανσάρισμα της σεζόν 3".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*