Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε πως «τρέχει» το Crysis Remastered στο Nintendo Switch (video-ανάλυση)

*
Το Crysis Remastered κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch, ωστόσο το ερώτημα είναι πως «τρέχει» στην κονσόλα της Nintendo. Ένα video-ανάλυση έρχεται να λύσει όλες τις απορίες. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, η ομάδα του Digital Foundry ασχολήθηκε αρκετά με τη νέα παραγωγή και εξηγεί το αν αξίζει πραγματικά να επενδύσει κανείς. Όπως φαίνεται, η ανάλυση του παιχνιδιού πέφτει σε μερικά σημεία στα 540p, ενώ γενικά φαίνεται πως έχουν κοπεί αρκετές λεπτομέρειες για να μπορέσει να υποστηριχτεί σωστά η κονσόλα. Μάλιστα, όπως φαίνεται, ολόκληρη η δέκατη αποστολή “Ascension” έχει εξαφανιστεί, καθώς ζόριζε ακόμη και τα PCs όταν κυκλοφόρησε και μάλλον δεν τα κατάφερε με το hardware της κονσόλας. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*