Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi Watch 2 Pro Unboxing

*
Στα τέλη του Σεπτέμβρη ταξιδέψαμε στο Βερολίνο έπειτα από πρόσκληση της Xiaomi, με την εταιρεία να παρουσιάζει εκεί τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro. Πέρα όμως από τα δυο smartphones, η εταιρεία παρουσίασε και κάποια wearables, όπως το Smart Band 8 και το Watch 2 Pro. Το τελευταίο το έχουμε ήδη στα χέρια μας και είναι το πρώτο smartwatch της Xiaomi που έρχεται με Google Wear OS (προς το παρόν είναι στην έκδοση 3.5).

Το ρολόι έρχεται σε μια αρκετά καλή τιμή (€299 για την έκδοση με WiFi) και φαίνεται αρκετά ανταγωνιστικό στην κατηγορία των smartwatches. Παρακάνω μπορεί να δείτε ένα βίντεο στο οποίο το αρχικό unboxing, την σύνδεση με smartphone και στη συνέχεια ρίχουμε μια πρώτη ματιά στη συσκευή και στις δυνατότητες που αυτή προσφέρει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*