Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi 14 και Xiaomi Watch S3 Hands On

*
Πριν από λίγο ολοξκληρώθηκε event που πραγματοποίησε η Xiaomi στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια του MWC 2024. Σε αυτό ανακοίνωσε αρκετά προϊόντα, μεταξύ των οποίων το νέο μικρό flaghsip Xiaomi 14 αλλά και ένα φρέσκο smartwatch με ενδιαφέρουσες δυνατότητες, το Xiaomi Watch S3. Και τις δυο αυτές συσκευές τις έχουμε ήδη στα χέρια μας και μπορείτε να δείτε τη πρώτη μας εμπειρία μαζί τους μέσα από τα παρακάτω βίντεο.

Xiaomi 14 - Το "μικρό" flagship με τις μεγάλες δυνατότητες
Το Xiaomi 14 είναι το μικρότερο από τα νέα flagship τηλέφωνα της εταιρείας. Είναι εφοδιασμένο με οθόνη LTPO OLED 6,36'' με ανάλυση 1200x2670 px και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz. Η μέγιστη φωτεινότητά της είναι 3.000 nits.


Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Snapdragon 8 Gen 3. Συνοδεύεται από 12GB LPDDR5X RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.600 mAh και υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση στα 90 W. Η θύρα Type-C είναι πλέον USB 3.1 και υποστηρίζει και έξοδο εικόνας.

Διαθέτει τρεις κάμαρες. Η κύρια έχει αισθητήρα "Light Hunter" 50MP μεγέθους 1/1.31"  και φακό με διάφραγμα f/1.6. Επίσης υπάρχει τηλεφακός 50MP με οπτικό zoom 3.2x. Η τρίτη camera είναι μια υπερευρυγώνια στα 50 MP με f/2.2 14 mm. H selfie κάμερα πλέον υποστηρίζει βίντεο σε ανάλυση 4K60.



Xiaomi Watch S3 - Όμορφο και λειτουργικό smartwatch
Το Xiaomi Watch S3 είναι το νέο smartwatch της εταιρείας. Ένα όμορφο ρολόι με Amoled οθόνη 1,43'' φωτεινότητας έως 600 nits και ανάλυσης 466x466 pixel. Διαθέτει αλουμινένιο σώμα και αποσπώμενη στεφάνη stainless steel.

Είναι αδιάβροχο μέχρι 5 ATM, διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο με δυνατότητα τηλεφωνικής συνομιλίας εφόσον έχει συνδεθεί με Bluetooth με κάποιο smartphone. Ενσωματώνει NFC, dual GNS (GPS L1+L5, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS) με το λειτουργικό να μπορεί να παρακολουθήσει εκατοντάδες δραστηριότητες.

Το Watch S3 παρακολουθεί παλμούς, οξυγόνο στο αίμα, βήματα και ύπνο ενώ διαθέτει πλήθος από επιπλέον λειτουργίες. Μπορείτε να δείτε τη πρώτη μας επαφή στο σχετικό βίντεο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*