Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Redmi Note 13 Pro + Video Preview

*
Η νέα σειρά Redmi Note 13 φτάνει και στην Ελλάδα με τρια μοντέλα, τα Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro και Redmi Note 13 Pro+. Το τελευταίο είναι και η συσκευή που έφτασε στα χέρια μας για παρουσίαση. Το έχουμε στην έκδοση με 256GB χώρου και 8GB μνήμης σε μαύρο χρώμα. Το Redmi Note 13 Pro+ είναι ένα midrange τηλέφωνο με premium κατασκευή. Γυαλί μπροστά και πίσω, αδιαβροχοποίηση IP68, μεγάλη και κυρτή οθόνη 6,67'' υψηλής ανάλυσης (2712x1220 pixel) με φωτεινότητα που φτάνει στα 1800nits (peak) και υποστήριξη Dolby Vision.

Έχει μεγάλη μπαταρία 5000mAh που φορτίζει στα 120Watt ενώ η βασική του κάμερα είναι στα 200MP και έχει μέγεθος 1/1,4'' με OIS. Ο επεξεργαστής του είναι ένας νέος Dimensity 7200 Ultra ο οποίος είναι ικανός να τρέξει το Android 13 (με MIUI 14) χωρίς προβλήματα.


Παρέα με αυτό, έχουμε και τα νεά ακουστικά της Redmi, τα Redmi Buds 5 Pro, τα οποία έχουν ANC και δυνατότητα για ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές. Δείτε τη πρώτη μας επαφή με τα προϊόντα στο βίντεο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*