Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη επαφή με τα νέα Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra (video)

*
Πριν από μερικές μέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη νέα σειρά Samsung Galaxy S, τα S23, S23+ και S23 Ultra. Τα τηλέφωνα ανακοινώθηκαν τη 1η Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα στις 17 Φλεβάρη. Μέχρι τότε θα υπάρχει δυνατότητα προ-παραγγελίας με το δώρο να είναι η αυτόματη αναβάθμιση του μοντέλου στην έκδοση με την αμέσως επόμενη διαθέσιμη χωρητικότητα.



Όσοι προ-παραγγείλουν το S23 των 128GB θα πάρουν την έκδοση των 256GB.
Όσοι προ-παραγγείλουν το S23+ των 256GB θα πάρουν την έκδοση των 512GB.
Όσοι προ-παραγγείλουν το S23 Ultra των 256GB θα πάρουν την έκδοση των 512GB.
Όσοι προ-παραγγείλουν το S23 Ultra των 512GB θα πάρουν την έκδοση του 1TB.
Όσοι προ-παραγγείλουν το S23 Ultra του 1ΤB θα το πάρουν με έκπτωση.
Επιπλόν, θα τρέξει δυνατότητα trade-in της παλαιότερης συσκευής μέσω της πλατφόρμας της pandas με επιπλόν bonus €100 από τη Samsung, χρήματα που προστίθονται στη τιμή που βγάζει η Pandas για τη παλιά συσκευή που κάποιος αποφασίσει να επιστρέψει.



Τα νέα τηλέφωνα έρχομαι με ελάχιστες διαφοροποιήσεις όσον αφορά στη σχεδίασή τους και με την ίδια διαγωνίου οθόνη σε σχέση με τους προκατόχους τους, δηλαδή 6,1'' και 6,6'' ανάλυσης Full HD + για τα S23/S23+ και 6,8'' ανάλυσης WQHD+ για το Ultra. Όλες οι οθόνες λειτουργούν έως τα 120Hz με αυτή του Ultra να μπορεί να λειτουργήσει μέχρι το 1Hz ενώ η μέγιστη φωτεινότητα είναι πλέον για όλες τις οθόνες τα 1750nits. Τα τηλέφωνα έρχονται με νέο SoC, τον ολοκαίνουριο και κορυφαίο Snapdragon 8 Gen 2 ο οποίος προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις. Από πλευράς καμερών, νέα είναι η selfie camera σε όλα τα τηλέφωνα και χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα στα 12MP. Οι κάμερες των S23/S23+ φαίνονται ίδιες με αυτές των S22/S22+, ωστόσο χάρη στο νέο Snapdragon μπορούν να πετύχουν καλύτερο αποτέλεσμα τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο (πχ 8K30, Steady Video QHD60). Όσον αφορά στο Ultra, έρχεται με το S-Pen χωρίς αυτό να φαίνεται ότι προσφέρει νέες λειτουργίες, με τις τρεις από τις τέσσερις κάμερες να προέρχονται από το S22 Ultra.

Όμως η κύρια πίσω κάμερα είναι νέα και βασίζεται σε ένα ολοκαίνουριο αισθητήρα των 200MP, τον ISOCell HP2 μεγέθους 1/1,3'' ο οποίος μπορεί να βγάλει φωτογραφίες στα 12,5MP με pixel bining 16:1, στα 50MP με pixel bining 4:1 ή απλά στα 200MP. Από εκεί και πέρα έχουμε όλα τα αναμενόμενα για όλες τις συσκευλες, όπως χρήση γυαλιού (Gorilla Glass Victus 2) μπροστά και πίσω, προστασία IP68, Type-C USB 3 με λειτουργία Samsung DEX για έξοδο εικόνας, ασύματη και αντίστοφη ασύρματη φόρτιση, με τις μπαταρίες των S23/S23+ να έχουν μεγαλώσει κατά 200mAh σε σχέση με τους προκατόχους τους, ενώ οι ταχύτητες φόρτισης είναι 25Watt για το S23 και 45Watt για τα S23+/S23 Ultra. Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε στη διάθεσή μας και συσκευές για review, αλλά προς το παρόν μπορείτε να αρκεστείτε στο hands on video που κάναμε στα γραφεία της Samsung. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*