Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Watch Ultimate Hands-On Video

*
Ρίχνουμε μια πρώτη, γρήγορη ματιά στο κορυφαίο smartwatch της Huawei, το πανέμορφο και premium Huawei Watch Ultimate.

Πριν από λίγο καιρό η Huawei παρουσίασε μια σειρά από νέα προϊόντα για την αγορά της Κίνας, ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωσε και μια ειδική παρουσίαση που θα γίνει στο Μόναχο το Μάιο στο οποίο, λογικά, θα ανακοινώσει τη κυκλοφορία αυτών των προϊόντων στην Ευρώπη. Πριν φτάσουμε όμως στο Μάιο, η εταιρείας φέρνει το Huawei Watch Ultimate στην Ελληνική αγορά από τώρα. Από τις αρχές Απρίλη.




Το HUAWEI WATCH Ultimate είναι το κορυφαίο smartwatch της Huawei, με εξαιρετικές επαγγελματικές και πιστοποιημένες προδιαγραφές που δημιουργήθηκε για εκείνους που επιδιώκουν συνεχώς να ξεπερνούν τον εαυτό τους, διατηρώντας παράλληλα μια κλασική φινέτσα και πολυτελή εμφάνιση που δείχνει την υψηλή αισθητική τους.  Το νέο wearable ανεβάζει τον πήχη για τα έξυπνα ρολόγια πολύ ψηλά, με τα νέα κορυφαία χαρακτηριστικά, τον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του. 



Κορυφαία υλικά όπως ζιρκόνιο, κεραμικό και ζαφείρι, αλλά και δυνατότητα για χρήση σε βάθη έως 100 μέτρα είναι μερικές από τις αναβαθμίσεις που φέρνει το νέο ρολόι.



Κυκλοφορεί σε δυο χρωματικές εκδόσεις, το Voyage Blue (που βλέπετε στις φωτογραφίες) και το Expedition Black.



Δυστυχώς ο χρόνος που είχαμε μαζί του ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ένα πρώτο hands-on video και στο μέλλον, ίσως μπορέσουμε να έχουμε και ένα αναλυτικό review. Ούτως ή άλλως, δυο από τα βασικές νέες δυνατότητές του, το Expedition Mode και το Dark Mode (που ενεργοποιείται μέσω το Expedition Mode) δεν ήταν διαθέσιμα στο firmware που είχε το ρολόι μας. Όπως και να έχει, απολαύστε το βίντεο ενός εν των ομορφότερων (αν όχι του ομορφότερου) smartwatch που έχουν κυκλοφορήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*