Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η διάθεση του Windows 10 Mobile upgrade

*
Η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του Windows 10 Mobile upgrade για τους κατόχους φορητών συσκευών με λειτουργικό Windows Mobile. Έτσι, μετά από μια σειρά updates που λανσάρισε η εταιρεία τους τελευταίους μήνες, η αναβάθμιση θα γίνει αρχικά διαθέσιμη στους κατόχους Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, και Lumia 930.



Η Microsoft έχει δημιουργήσει ένα upgrade advisor app προκειμένου να γνωρίζουν οι χρήστες αν το Windows 10 Mobile update είναι συμβατό με τη συσκευή τους, και θα μπορούν να το κατεβάσουν από το Windows Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • petros19051988
    • σαν ασχετος με τα windows mobile ξερει καποιος να μου πει αν με καποιο προγραμα γινεται να κανεις την αρχικη οθονη σε αλλο στυλ?για παραδειγμα το hola launcer η κατι παρομοιο?

*