Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi Watch 2 Pro: Το άλμα της Xiaomi στο Wear OS

*
Η Xiaomi ανακοίνωσε το Xiaomi Watch 2 Pro, το νέο της smartwatch με το οποίο κάνει το άλμα στο Wear OS. Με τον τρόπο όσοι το αποκτήσουν θα έχουν πρόσβαση σε third-party apps μέσω του Google Play Store αλλά και στις εφαρομογές της ίδιας της Google, όπως το Wallet, το Maps και το Google Assistant.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει το Snapdragon W5 Plus της Qualcomm, μαζί με 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η AMOLED οθόνη του έχει μέγεθος 1,43'' και ανάλυση 466 x 466px. Η φωτεινότητά της φτάνει τα 600 nits και υποστηρίζει τη λειτουργία Always on Display.


Xiaomi Watch 2 Pro announced, Smart Band 8 goes global

Οι δυνατότητες σύνδεσής του εξασφαλίζονται μέσω Wi-Fi, Bluetooth 5.2 και NFC, ενώ χρησιμοποιεί dual-band GNSS για τον εντοπισμό της θέσης του κατόχου. Θα κυκλοφορήσει σε μοντέλα LTE και Bluetooth, με τη μπαταρία χωρητικότητας 495 mAh να παρέχει αυτονομία 55 ωρών στο πρώτο μοντέλο και 65 ωρών στο δεύτερο.

Το Xiaomi Watch 2 Pro προσφέρει πάνω από 150 sports modes, παρακολούθηση των επιπέδω του στρες, δίνει πληροφορίες για το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα, την ποιότητα του ύπνου και τους καρδιακούς παλμούς.

Xiaomi Watch 2 Pro announced, Smart Band 8 goes global 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*