Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θήκη δείχνει το Capture Button του iPhone 16 Pro (εικόνα)

*
Το iPhone 16 Pro θα κυκλοφορήσει με το νέο Capture Button που έχει ενσωματώσει η Apple και μια θήκη που είδε το φως της δημοσιότητας μαρτυράει αρκετά για αυτό. Τη φωτογραφία της έφερε στη δημοσιότητα ο Sonny Dickson μέσω του λογαριασμού του στο X/Twitter και αξίζει να τη σημειώσουμε, μιας και ο ίδιος έχει καλό ιστορικό σε ό,τι αφορά τις πρόωρες ανακοινώσεις.

Η θήκη εμφανίζεται στα δεξιά του τηλεφώνου, στο κάτω 1/3 και κάτω από το πλήκτρο ενεργοποίησης. Σε αντίθεση με το κάλυμμα που εμφανίζεται στο πλήκτρο ενεργοποίησης, στο σημείο του Capture Button υπάρχει κενό, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά και θεωρίες.


Η αποκάλυψη πως η Apple θα εφαρμόσει τo Capture Button στα iPhone 16 Pro ήρθε στις αρχές του μήνα και θα ενεργοποιεί διάφορες λειτουργίες της συσκευής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*