Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταχύτητες 2.000MB/s πιάνει ο Samsung Portable SSD T9

*
Ο Samsung Portable SSD T9 είναι ο πρώτος της εταιρείας με USB 3.2 Gen 2x2 interface. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες ανάγνωσης/ εγγραφής φτάνουν τα 2.000MB/s, νούμερο που είναι διπλάσιο σε σχέση με τις επιδόσεις του T7, που έχει Gen 2x1 interface. Για να το επιτύχει αυτό η εταιρεία επιστρέτευσε το “Dynamic Thermal Guard”, που ελαχιστοποιεί τις πτώσεις στην απόδοση λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Αυτό αφορά τη μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων, οπότε το drive θα δουλεύει για αρκετή ώρα και σημειώνεται ότι η αποστολή σε αυτό ενός αρχείο 4GB ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις δύο δευτερόλεπτα. Ο Samsung T9 SSD έρχεται σε χωρητικότητες 1TB, 2TB και 4TB. Όλα τα μοντέλα έχουν διαστάσεις 88 x 60 x 14mm και βάρος 122 γραμμάρια. Το εξωτερικό του είναι καλυμμένο από ειδικό υλικό που αφήνει την αίσθηση του υφάσματος.

Το drive έρχεται με δύο καλώδια, USB C-to-C και USB A-to-C, οπότε μπορείτε να το συνδέσετε σε οτιδήποτε, όπως iPhones για την καταγραφή ProRes video μέσω του Samsung Magician.


Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής έχουν ως εξής:

Samsung T9 SSD 1TB - €170
Samsung T9 SSD 2TB - €280
Samsung T9 SSD 4TB - €520

Samsung's T9 portable SSD is its first with USB 3 Gen 2x2, it achieves 2,000MB/s transfer speeds 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*