Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 8 Terabyte ο αποθηκευτικός χώρος του Samsung T5 EVO SSD

*
H Samsung ανακοίνωσε έναν νέο portable SSD με όνομα T5 EVO. Θα είναι ο πρώτος φορητός σκληρός δίσκος που θα έχει χωρητικότητα στα 8TB. Είναι βασισμένος στη τεχνολογία USB 3.2 Gen 1 και προσφέρει ταχύτητες έως 460MB/s στην ανάγνωση και στην εγγραφή. Το μέγεθος του είναι μικρό: 95 χιλιοστά σε πλάτος, 40 χιλιοστά σε μήκος και 17 χιλιοστά σε πάχος. Το βάρος του είναι μόλις 102 γραμμάρια. Ο σκελετός του προσφέρει προστασία από ρίψεις 2 μέτρων ενώ η Samsung έχει αναπτύξει το Dynamic Thermal Guard για την προστασία από την υπερθέρμανση.

Ο Samsung T5 EVO SSD είναι διαθέσιμος παγκοσμίως στην τιμή των $190 για το μοντέλο των 2TB, $350 για το μοντέλο των 4TB ενώ το μοντέλο των 8TB θα κοστίζει $650.

Samsung SSD T5 EVO arrives with 8 TB capacity 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*