Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι κάρτες 256 GB SD Express microSD της Samsung υπόσχονται ταχύτερες υψηλότερες από των SATA SSD

*
H Samsung σημειώνει διαρκώς πρόοδο όσον αφορά των παραγωγή των δικών της καρτών μνήμης. Καταρχάς, ξεκίνησε τη δημιουργία δειγμάτων για τις 256 GB SD Express microSD και την μαζική παραγωγή των 1 TB UHS-1 microSD.

Οι SD Express της Samsung (θα γίνουν διαθέσιμες εντός του 2024) μπορούν να πιάσουν ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι 800 MB/s- τη στιγμή που ένας SATA SSD έχει επιδόσεις 560 MB/s- και είναι τέσσερις φορές ταχύτερες από τις παραδοσιακές UHS-1. Οι κάρτες αυτές θα είναι εφοδιασμένες με ένα Dynamic Thermal Guard (DTG), που θα διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της χρήσης.


Για τις 1 TB microSD η κορεατική εταιρεία χρησιμοποίησε οκτώ στρώσεις της δικής της τεχνολογίας 8-gen V-NAND και έχουν ήδη περάσει από εντατικούς ελέγχους αντοχής ακόμα και στις πλέον υψηλές θερμοκρασίες. Αναμένονται στα ράφια των καταστημάτων το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*